آیا ما تمدن سازیم؟


پویایی و تحرک، جذب حداکثری، شفافیت و همچنین آرمان‌های بزرگ از جمله ویژگی‌ها‌ و عناصر اصلی یک #تمدن را تشکیل می‌دهند. تمدن در جامعه‌ای می تواند پویایی خود را عملی کند که به آرمان بزرگ اتوپیا، توجه داشته باشد.
اگر در جامعه‌ای فساد گسترش پیدا کند و مصرف‌زدگی حرف اول را بزند و چرخه‌ی دیوانسالاری و بوروکراسی اصلاح نشود، قطعاٌ تمدنی اتفاق نخواهد افتاد. چنانچه اگر دست و پای دونده‌ای را ببندیم و سوت آغاز را بزنیم هرگز او به خط پایان نخواهد رسید چرا که وسایل برای رسیدن به هدف آماده نبوده است. باید سبکبالی‌ها‌ی اتفاق بیافتد! البته نه در قالب لیبرالیسم و ئیسم‌ها‌ی دیگر!
جوامع غربی به این مسئله اذعان دارند که دموکراسی آخرین ورژن است که به آن رسیده‌اند. اما آیا می‌توان تناقض‌ها را نادیده گرفت؟
انسان ها در طول تاریخ ابزارها‌ی زیادی کشف کرده‌اند و داناتر همچنین تواناتر شده‌اند اما اهداف را فراموش کرده و از#انسانیت فاصله گرفته‌اند.
مقام معظم رهبری، فرایند شکل‌گیری تمدن اسلامی را مستلزم؛ ایجاد انقلاب اسلامی،‌ ایجاد نظام اسلامی،‌ ایجاد دولت اسلامی، ایجاد کشور و جامعه اسلامی و در نهایت ایجاد تمدن اسلامی می دانند .
ما در کجا ایستاده‌ایم؟!
تمدن ساز باشم

#گام_دوم_انقلاب
#تمدن_اسلامی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج

 

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی

درخواست بد!

پارامتر های درخواست شما نامعتبر است.

اگر این خطایی که شما دریافت کردید به وسیله کلیک کردن روی یک لینک در کنار این سایت به وجود آمده، لطفا آن را به عنوان یک لینک بد به مدیر گزارش نمایید.

برگشت به صفحه اول

Enable debugging to get additional information about this error.